tiistai 22. syyskuuta 2009

nyt on ihan selvästi syksy


vaikka lämpötilat ovat kovin kesäiset. Syksyn merkit on jo nähtävissä. Tänään lensi hanhia useita satoja pihan yli.



Kauniita myrkkysieniä pukkaa sieltä sun täältä



Ja olen syntynyt syksyllä.



Eilen täytin 50 v ja minusta on tois makeeta olla viiskymppinen! Juhlia vietimme jo reilu viikko sitten mökillä saarelaisten kanssa. Porkukkaa tuli yllättävän paljon, yleensä syksyn tullen väki vähenee. Onneksi tytär oli Suomi-lomalla ja suurena apuna. Sain mieluisia lahjoja, kuten lahjakortit Lancomen kauneushoitolaan ja HelsinkiSpahan. Ikä tuo tullessaan mukavia asioita. Tuskin olisin itse moisiin hoitoihin rahoja tuhlannut. Sain myös omenapuun. Ihan itseni mittaisen keltaisen kanelin. Minusta on hienoa omistaa ikioma puu. Sain myös Maria Kivijärven magissolle suunnitteleman kakkuottimen. Se on muotoilultaan kaunis ja kätevä käyttää. Ottimen mukana sain myös aivan ihanan Ulla Svenskin kirjan Unelmakakut. Viime sunnuntaina kotona kävi muutamia läheisempiä sukulaisia ja kahvipöytään teinkin jo kirjasta Lohi-katkarapu kakun.



Kyseessä oli elämäni ensimmäinen voileipäkakku ja se onnistui täydellisesti! Kirjassa on paljon ihania ohjeita niin suolaisista kuin makeistakin kakuista.


Niin ja syysihmisenä jalkakin on ruskan väreissä. Kuvaa en sentään viitsinyt ottaa, mutta jalkapöydän päältä murtuman kohdalta löytyy tummaa lilaa ja sen vierestä ihanaa ruskan punaista joka jatkuu kellertävänä muuttuen jalkapohjassa melko tummaksi violetiksi. Kävin eilen lääkärissä ja sairasloma jatkuu vielä kaksi viikkoa. Kaksi viikkoa on nyt mennyt ja eihän mikään murtuma parissa viikossa parane, joten kepittelly jatkuu yhä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!