torstai 22. lokakuuta 2009

toispuolinen


En olekaan moneen aikaan tehnyt yhtään pussukkaa, joten oli aika verestää niitä taitoja. Joskus aiemmin tein pienen hirsimökkiblokin ihan jouten päiten ja se pääsi nyt käyttöön pienin lisäyksin.



Välissä (tietenkin) puuvillavanu ja koneella tikkasin minulle hieman erilaisen tikkauskuvion eli samasta kohdasta tuolta napin alta "roikkuvia" neliöitä.



Toinen puoliskon täytyikin sitten suunnitella. Olen joskus saanut Nigeriassa kuuluisan taiteilijan, Solan tekemiä pieniä painokangaspalasia. Semmoinen osui sattumalta käteen ja päätyi pussukan toiseen puoliskoon. Afrikkalainen elefantti siinä heilauttaa kärsäänsä oikein komeasti. Nappi oli ihan pakko laittaa koristeeksi, kun sopi väritykseltään niin hyvin sivukankaaseen.



Tämän puolen tikkauksissa on kuvan molemmin puolin kolme neliötä päällekkäin ja hieman lomittain. Pussukan koko on korkeus 17 cm, leveys 21 cm ja pohjalla on leveyttä reilu 4 cm. Koska pussin puoliskot ovat hyvin erilaiset ei se ole tyylikäs. Tosin juuri tuo puoliskoiden erilaisuus tekee siitä yllätyksellisen ja hauskan. On mukavampaa  tehdä hauskaa kuin tyylikästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!