maanantai 28. maaliskuuta 2011

lintubongausta


Teimme kiltaillassa jo edellisellä kerralla naakka-neulatyynyt, mutta ne ei silloin tulleet ihan valmiiksi. Viime torstaina sitten Syyrinkiin saapui ihmisten lisäksi parvi pelottomia lintuja. Linnut meni tietenkin ikkunalaudalle, kun lintulautaa ei ollut.



Tuo vasemman laidan tyyppi ei kylläkään ole lintu, vaan kissa joka hieman muistuttaa hevosta. Osalla porukkaa roikkuu sormustinpidike nokassa.



Kotona ollessaan tämä minun australian hopeajalka hakeutuu muiden sinisten lintujen joukkoon. En osannut tehdä niitä harakanvarvaspistoja, joilla siivet olisi pitänyt tehdä. Tein sitten noilla omilla pistoilla ja lisäksi tein solmuja.



Linnun päässä ei ole akupunktioneuloja, vaan hopeajaloilla on tuollaisen tietyn väriset töyhdöt päässään. Joillain linnuilla on puujalat (lankarulla), mutta tällä kaverilla on hopeiset koivet (Tiimarista ostettu kynttilänjalka). Linnun vartalo on tyttären vanhaa villapaitaa huovutettuna. Meillä kaikilla oli ihan sama kaava, mutta minun linnusta tuli muita isompi.


Minua odotti perjantaina yllätyspaketti, kun tulin kotiin. Marli oli lähettänyt minulle kukkia! Riisuin paketin ja sieltä paljastui ihana tulppaanikimppu.



Todella kaunis lasityö, kiitos Marli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!