tiistai 31. toukokuuta 2011

kuinka tässä kävikin taas näin!


Varmaan vuosi sitten ostin joltain kirpparilta huonekalukangasmallipaloja. (Oho-tulipa aika pitkä sana.) No ne on ollut hautautuneena tuonne ties minne laatikon pohjalle ja nyt kun ne tuli käteen, päätin, että ainakin osasta teen jotain. Ja minullahan se "jotain" tuntuu aina olevan pussukka. Kolmeen kankaaseen löytyi sopivan väriset vetskarit varastoista.



Kankaat olivat niin pieniä palasia, ettei edes kiinnipitorenksua saanut. Sen sijaan vetoketjut olivat pitkiä, joten niistä jäi hyvät pätkät joista tein nuo renksut. Koska kangas on aika tomakkaa, en laittanut mitään vanuja väliin, pelkkä vuori riittää.



Tänään tuli Tilkkutarhasta tilaamani kankaat. Otan ne viikonlopuksi mökkisaareen pyöriteltäväksi. Eihän minulla siellä sähköttömässä majassa ole ompelukoneilumahdollisuutta, mutta jos jokin idea pullahtaisi paremmin mieleen, kun on kankaat nähtävänä. En nyt ehtinyt niitä kuvata, kun laukku on jo pakattu. Huomena lähdemme heti töiden jälkeen. Kaikille oikein helteistä Helatorstaita ja kesäistä viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!