keskiviikko 25. toukokuuta 2011

tosi tarpeeseen


Pienen ompelukipinän sain selatessani uutta Tilkkulehteä ja Fat Quarteria. Jälkimmäisestä löysin jotain sellaista, jota oikeasti tarvitsen eli koiran kakkapusseille pussukan. Yhdellä kertaa niitä valmistui kaksi, ihan hyvä juttu. Yleensä, kun lähden Ukko-koiran kanssa ulos, laitan pari pussia taskuun. Vaatteita vaihdellessa niitä pusseja kertyy vähän kaikkiin taskuihin ja pesuunmenotarkastuksessa niitä sitten löytyy ihan jokaisesta taskusta, koska eihän niitä aina tarvita edes yhtä, mutta varmuudeksi niitä tulee sullottua taskut täyteen. Vaan eipä enää. Esittelin näitä uutuuksia Ukolle, mutta ei se oikein tajunnut niistä mitään, mutta  tarkasti maun.



Ei vaikuttanut kovin iloistuneelta. Ehkä hän tajusi,ettei ne olleet mitään leikkikaluja.


Molemmat kankaat taitavat olla Tilkkutarhasta. Sattui onnekseni löytymään juuri kaksi noita lukkoja, muuten tämäkin innostuksen poikanen olisi hiipunut. Pussukoissa on vuori ja välissä ohut vanu.



Täytynee mennä vaakatasoon parantamaan flunssaa ja samalla jatkaa lehtien lukemista. Eiköhän niistä löydy lisää inspiroivia juttuja tai ainakin voi mielikuvitella tekevänsä vaikka mitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!