maanantai 5. joulukuuta 2011

joulukalenteri, 5. luukku ja pieni arvonta


Tytären pikkuinen kukkaro oli aika hurjassa kunnossa, joten hän tarvitsi uuden. Kysyin väritoivetta ja hän sanoi pitävänsä punaisesta ja sinisestä. Tein sitten muutamia vaihtoehtoja molemmista väreistä. Kuvan alimman tein ensin, mutta siitä tuli hieman liian pieni. Sinne mahtuu kyllä kortit, mutta ei helposti sujauttamalla. Siksi samasta kankaasta on tehty kaksi kappaletta.



Tytär on tehnyt valintansa, mutta arvaatko sinä minkä hän valitsi? Kaikkien arvanneiden kesken arvon yhden kukkaron. Eli laita kommentteihin jotain tämän tapaista: Laku valitsi tämän ja jos minä voitan haluan tämän tai tämän. Täytyy laittaa kaksi toivetta, koska Laku saattoi valita juuri sen, minkä sinä haluaisit. Huomisiltana eli Itsenäisyyspäivän iltana sitten arvon voittajan.



Punaiset vaihtoehdot ovat omppu tai kukka.



 


Siniset vaihtoehdot ovat isokukka tai pikkukukka. Vasemmanpuoleinen isokukka ei ole mukana valinnoissa, koska siitä tuli hieman pieni, mutta sen voi toki valita voitoksi. Muistathan laittaa myös e-mail osoitteesi. Sehän ei näy julkisessa kommentissa. Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!